Wat is de waarde van het kunstwerk?

Zeeuwse kunstenaars uitgenodigd voor tentoonstelling ‘Wat is de waarde van het kunstwerk?’

Terneuzen- Kunstenaar Zeus Hoenderop nodigt kunstenaars in Zeeland uit voor de tentoonstelling ‘Wat is de waarde van het kunstwerk?’ Kunstenaars wonend en werkend in de provincie Zeeland zijn uitgenodigd om een kunstwerk te tonen in de tentoonstelling ‘Wat is de waarde van het kunstwerk?’

Kunstenaars kunnen een kunstwerk van 50 cm x 50 cm (x 50 cm) op donderdag 10, donderdag 17 en donderdag 24 november brengen tussen 10.00 uur en 13.00 uur naar het pand aan de Noordstraat 74 in het centrum van Terneuzen. Het werk wordt door de kunstenaar zelf voorzien van naam en prijskaartje. Koffie, thee en koek staat voor je klaar!

De opening van de tentoonstelling ‘Wat is de waarde van het kunstwerk?’ is op zondagmiddag 27 november om 14.00 uur in de Noordstraat 74 in Terneuzen. De kopers van de werken kunnen direct het bedrag van het kunstwerk overmaken op de bankrekening van de kunstenaar en vervolgens het gekochte kunstwerk mee naar huis nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *