Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 24 – Thomas Goossens

In dit deel van Op zoek naar de schat van Vlissingen, zien we Thomas Goossens in zijn shop Black Horses Tattooing in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen. 

Naast ‘meester van het geometrische en dotwork tatoeages’ is Thomas ook beeldend kunstenaar. Thomas maakt graag beelden waar mensen door geraakt worden, zodat mensen via de kunst dichter bij zichzelf komen. Als je kijkt naar geometrie gelden de natuurwetten. Patronen zijn tweedimensionaal, ook al kunnen ze een driedimensionale suggestie hebben.

Vijfde dimensie
Thomas denkt op een vijfdimensionale manier, dat betekent dat je open staat dat alles mogelijk is. Door op een vijfdimensionale manier van denken een tweedimensionale afbeelding te maken, ontstaan er volgens Thomas veel nieuwe mogelijkheden binnen zijn werk. Thomas was in 2018 gastjurylid bij Ink Master, Meesters van de Lage Landen 2 op Spike. De schat van Vlissingen is volgens Thomas de Sint Jacobsstraat, een authentieke straat, de leukste straat van Vlissingen. Ook trekt het veel creatieve mensen aan en er gebeurt daardoor van alles.

 https://www.youtube.com/watch?v=z1ohnetNpNc 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *