Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 23 – Kitty de Muijnck

In dit deel van op zoek naar de schat van Vlissingen Kitty de Muijnck. 

Kitty de Muijnck – van de Ketterij heeft samen met haar man Anton jarenlang een viswinkel gehad, ‘Zeevishandel Frans de Muijnck’ op de Oude Markt in Vlissingen. Anton was een creatieve ondernemer en bekend om zijn rolmops met mayonaise. Twee keer won Anton de prijs van de lekkerste haring van Nederland en een keer de lekkerste lekkerbek van Nederland.

De vader van Kitty, Frans de Muijnck, is de viswinkel gestart en in de jaren ‘80 hebben Anton en Kitty de zaak overgenomen. Ze zijn toen boven de winkel gaan wonen. Overdag hard werken en ‘s avonds genieten van de Vlissingse binnenstad, het uitgaansleven, de boulevard en de natuur.

Volgens Kitty is de schat van Vlissingen het uitkijkpunt aan de boulevard bij de vuurtoren.

https://www.youtube.com/watch?v=7fMalkycgRE 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *