Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 21 – Ronald de Bruyne

In dit deel van Op zoek naar de schat van Vlissingen zie we Ronald de Bruyne in zijn woning in Vlissingen.

Ronald de Bruyne omschrijft zichzelf als een ‘natuurmens’. Zijn hobby’s zijn vissen en tatoeages op zijn armen en rug laten zetten. Sinds zeven weken heeft Ronald twee halsbandparkieten. Vroeger was Ronald een fanatiek motorrijder. Hij verkleedde zich als pelsjager en ging terug naar de natuur, zonder een aansteker of telefoon, om daar zelf kleren te maken zonder garen maar met pees. Hij speelde dan samen met anderen western spelletjes zoals bijl gooien en messenwerpen. Nu rijdt hij rond in een 45 km auto en bezoekt in Zeeland en Noord-Brabant de mooiste visplekjes.

Zijn liefde en zijn trots zijn zijn dochter en kleindochter. Zijn droom is om nog een keer naar de grootste Harley-Davidson treffen ter wereld te gaan, in Sturgis South Dakato, Amerika. Daar komen in een week 60.000 Harley -Davidson rijders met hun motoren bij elkaar. De schat van Vlissingen is voor Ronald aan de branding met zijn vishengel.

https://www.youtube.com/watch?v=C8-ocwYMFww  

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *