Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 19 – Festival Onderstroom in de Scheldestraat

In dit deel van ‘Op zoek naar de schat van Vlissingen’ zien we theatermakers Beaudil Elzenga, Giovanni Brand en Lynn Schutter.

“De nieuwe Scheldestraat” Voor het Festival Onderstroom 2021 maken drie theatermakers, Beaudil, Giovanni en Lynn een visuele audiotour door de Scheldestraat in Vlissingen. Ze zijn op zoek naar verhalen van de ondernemers, bewoners en voorbijgangers.

Verhalen over de Scheldebuurt van nu en vroeger, over de voor- en nadelen van de Scheldestraat en over de vooroordelen: kloppen deze eigenlijk wel? De theatermakers willen het publiek een beleving geven van de Scheldebuurt, waar je met koptelefoons de verhalen van voor en achter de deuren van de bewoners en ondernemers tot je kunt nemen. Volgens Beaudil, Lynn en Giovanni is de Scheldestraat de schat van Vlissingen.

Heeft u ook nog een mooi, spannend of bijzonder verhaal voor deze jonge theatermakers over de Scheldebuurt of Scheldestraat? Neem dan contact op met hen via de mail: scheldestraat2021@gmail.com

Festival Onderstroom 2021 zal (vooralsnog) op 9, 10 en 11 juli 2021 plaatsvinden door de gehele binnenstad van Vlissingen. Voor meer info kijk op www.festivalonderstroom.nl

Met dank aan: de bewoners en ondernemers van de Scheldestraat.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *