Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 12 – Djezfit

In dit twaalfde deel van ‘Op zoek naar de schat van Vlissingen’ zien we Andres Vlaming die in Colombia is geboren en als jongen van vijf jaar geadopteerd en in Vlissingen komen wonen. Vier jaar geleden is hij de de sportschool, Djezfit begonnen.

Binnen de corona maatregelen mag je de ene keer iets meer dan de andere keer, vertelt Andres. De laatste tijd is hij overgegaan op online lesgeven en duo-buitenles.

Het motto van Andres is: ‘Today is your day!’ De dag is echt van jou, zorg goed voor jezelf en leef voor jezelf en wees trots op jezelf. Als je dat goed doet, kan je er ook voor anderen zijn.

Anders is altijd actief geweest in de sport. Hij is begonnen met zwemmen en atletiek. Andres is vaak Zeeuws kampioen Atletiek geweest bij verschillende onderdelen en 4de van Nederland bij de 100 meter sprint.

Vanaf zijn 17 jaar werd Andres ontdekt binnen de American Football wereld waar hij was begonnen bij de Middelburg Mustangs en Aiphen Eagles in Alphen aan de Rijn en het Nederlands Nationale Team. In Duitsland heeft Anders op het hoogste niveau van Europa gespeeld bij : Braunschweig Lions, Lübeck Seals, Hamburg Blue Devils en Hessen All Star Junior Team.

De schat van Vlissingen is Vlissingen zelf en de mensen die er wonen.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=nQfbyiOCUeg 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *