Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 11 – Paul

In dit elfde deel van ‘Op zoek naar de schat van Vlissingen’ zien we Paul, een geboren Middelburger die sinds 2000 in Vlissingen woont. Paul zit tijdens dit interview al acht dagen in thuisquarantaine en filmer Zeus ontmoet hem bij de voordeur.

Paul vult zijn dagen tijdens deze thuisquarantaine met veel lezen en TV kijken. Paul is een tijd dakloos geweest en heeft gedurende deze periode enige tijd in nachtopvang Het Witte Huis geslapen. Nadat Paul zich zeven jaar geleden heeft bekeerd tot het geloof, heeft hij een huisje via Stichting MGB.

In 2006 heeft Paul een ongeval gehad waardoor hij een been is kwijt geraakt. Hij kan zich echter niets van het ongeluk herinneren, alleen dat hij vijf dagen later in een ziekenhuis wakker werd. Na zijn revalidatie is Paul naar een afkickcentrum gegaan. Na het afkicken is Paul terug naar Vlissingen gegaan waar hij een tijdje bij Het Huiskamerproject voor Drugsgebruik Vlissingen (HKPD) heeft gewoond.

Volgens Paul ligt de schat van Vlissingen verborgen in een van de kluizen van De Kazematten.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=HmO1NGmjTRI

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *