Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 10 – Sasja Maan

In dit deel van ‘Op zoek naar de schat van Vlissingen’ zien we kunstenaar Sasja Maan. Sasja vertelt over haar scheiding aan het begin van de eerste lockdown, waarom het kunstenaarschap en Sjamanisme heel goed samen gaan, en over de heilzame werking van de kunsten die bedoeld zijn om balans te brengen en te genezen.

Het contrast tussen levenskracht en loslaten, muziek en meditatie. Sasja vertelt: ‘Het Sjamanisme is de oudste manier van omgaan met spirit, ziel en in verbinding staan met de natuur van de wereld.’ Binnen het Sjamanisme kan Sasja zich als beeldend kunstenaar ontspannen en gedragen voelen.

De schat van Vlissingen ligt volgens Sasja op het Nollestrand.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=2myv9QuwV1w

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *