Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 8 – Familie

In dit deel van ‘Op zoek naar de schat van Vlissingen’ zien we Job-Joris van kickboksschool Zeeuwfit uit Vlissingen samen met zijn vrouw Amira, die op de revalidatieafdeling van Woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen werkt, hun dochtertje Ruby en labrador Nozem.

Job-Joris nodigt iedereen uit om naar de lockdown bij hem te komen kickboksen en Amira vertelt hoe baby’tjes door de mondkapjes minder mimiek van mensen kunnen zien.

Tijdens het gesprek kom Puck, een zus van Job-Joris, samen met dwergkeesje Evy op bezoek. Puck is in december 2020 samen met hun andere zus een modewinkel begonnen: Plenty Sisters in Middelburg. Twee dagen voor de opening van Plenty Sisters begon de tweede lockdown.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=ZT8WBZ9DMKM

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *