Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 3 – An en André

De komende weken worden video’s van inwoners van Vlissingen gemaakt. In deze video’s vertellen mensen over hoe het coronavirus hen geraakt heeft. Daarnaast is ieder interview een puzzelstukje van een geheel dat uiteindelijk de verborgen schat van Vlissingen zichtbaar maakt. In de loop van deze reeks volgt daarover meer informatie!

In dit deel 3 van  “Op zoek naar de schat van Vlissingen” zien we An van Schaik en André Houwing in hun huis in Vlissingen. Zij staan beiden kritisch ten opzichte van de corona-maatregelen. Door juist wel naar buiten te gaan, veel te bewegen en verantwoord te eten, blijf je lichamelijk en geestelijk gezond.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=VO69yo4kF3w

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *