Op zoek naar de schat van Vlissingen deel 2 – Marianne

De komende weken worden video’s van inwoners van Vlissingen gemaakt. In deze video’s vertellen mensen over hoe het coronavirus hen geraakt heeft. Daarnaast is ieder interview een puzzelstukje van een geheel dat uiteindelijk de verborgen schat van Vlissingen zichtbaar maakt. In de loop van deze reeks volgt daarover meer informatie!

In dit tweede deel zien we Marianne van Ommen uit Vlissingen. In haar huiskamer hangt een zwart-wit foto van Hank Walker deze foto is gemaakt in een hotelsuite in Los Angeles, tijdens de Democratische conventie in Juli 1960. Op de foto staat John Kennedy als Democratische kandidaat voor het presidentschap, samen met zijn broer en campagneleider Robert Kennedy. Marianne vertelt over de broers John en Robert Kennedy, Donald Trump en president elect Joe Biden.

Afgelopen november werd Marianne zelf besmet met het coronavirus en ging vijf dagen quarantaine.

Link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=v4kAd4iDNu8

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *