Vlag van verbondenheid: samen sterk in Coronacrisis

Het coronavirus raakt ons allemaal: ziek of niet ziek, in een vitaal beroep of op een andere manier ondersteunend – wij zijn allemaal betrokken bij elkaar. Fysiek zijn we genoodzaakt meer afstand van elkaar te houden en juist daarom is het nu belangrijk om de onderlinge verbondenheid zichtbaar te maken door middel van een symbool: de Vlag van Verbondenheid.

Sinds donderdag 27 februari wappert de Vlag van Verbondenheid op de Heuvel in het centrum van Tilburg. Met deze vlag wordt de verbondenheid met elkaar gesymboliseerd tijdens de coronacrisis en solidairiteit met de slachtoffers van het coronavirus.Een paar uur na het hijsen van de vlag werd bekend gemaakt dat in Tilburg de eerste corona besmetting van Nederland was geconstateerd.

https://www.bd.nl/tilburg-e-o/kerk-op-de-heuvel-vlag-wappert-als-steun-voor-slachtoffers-coronavirus~a60d2a2d/

Kunstenaar Zeus Hoenderop hijst vlag uit solidariteit met quarantainepatiënten Coronavirus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *